O PANACEA HAIR CLINIC


PANACEA HAIR CLINIC je nestátní zdravotnické zařízení založené roku 2004 MUDr. Peterem Hajdukem. Zabýváme se především transplantací vlasů pomocí metody GHO-FM, s níž dokážeme vlasové kořínky nejen přenést, ale i rozmnožit. Tuto jedinečnou metodu navíc náš tým lékařů a zdravotnického personálu neustále zdokonaluje a zefektivňuje tak, aby umožňovala co nejlépe naplnit očekávání našich pacientů a zároveň byla co nejšetrnější.

V reakci na požadavky klientů se portfolio našich služeb postupně rozrůstalo a nyní zahrnuje i metody konzervativní léčby, která má za cíl udržení a zlepšení kvality vlasového porostu mužů a žen. Ruku v ruce s tímto vývojem se v lednu 2013 změnil název kliky z původního GHO Clinic Praha na současné znění, které lépe odráží komplexnost našich služeb v oblasti péče o vlasy.

Naše klinika se může pochlubit vysoce specializovaným týmem odborníků, který absolvoval dlouhodobý trénink v Nizozemsku a v našem výukovém centru v Praze. Splňujeme tak veškeré normy Evropské unie v oblasti zabezpečení pacienta i samotného procesu transplantace. Vyškolili jsme též lékaře v Rusku, Gruzii a Egyptě, kteří tak mohou pomáhat v šíření metody GHO-FM.

 

Lidé v PANACEA HAIR CLINIC

MUDr. Peter Hajduk, primář kliniky

MUDr. Peter HajdukPrimář MUDr. Peter Hajduk se problematikou úbytku vlasového porostu zabývá již od 90. let, kdy v USA ve spolupráci s Josephem Gallagherem spoluvytvářel metodu zonal graftingu. Následně zahájil spolupráci s GHO Clinic v nizozemském Maastrichtu na vývoji metody GHO-FM. Za účelem šíření této metody transplantace vlasových folikulů založil v Praze PANACEA HAIR CLINIC, která vyvinutý postup nejen praktikuje, ale pod vedením primáře Hajduka i nadále zdokonaluje. Za svou lékařskou praxi provedl již několik tisíc vlasových transplantací, a věnuje se i rozvoji konzervativní léčby.

Peter Hajduk se narodil 18. srpna 1967 ve slovenských Michalovcích. V červnu 1991 absolvoval na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové. Má atestaci z ortopedie-traumatologie, manuální medicíny a chirurgie. V oblasti estetické medicíny byl prvním chirurgem v České republice provádějícím techniku niťového liftingu Aptos. Jako první u nás začal s aplikací fibroblastů v estetické medicíně a aplikací injekční lipolýzy. Od roku 2008 se též věnuje celostní medicíně, zvláště buněčné medicíně na úrovni využití subbuněčných struktur v regeneraci organizmu a prevenci nádorových onemocnění.

Jakožto jeden z předních odborníků na problematiku úbytku vlasů u nás je MUDr. Peter Hajduk médii často žurnalisty dotazován na otázky spojené s touto problematikou. Výběr těch nejzajímavějších článků a video záznamů naleznete v sekci média.

MUDr. Peter Hajduk je členem:
  • České lékařské komory
  • Slovenskej lekárskej komory
  • FUE EUROPE
  • International Transplantation Society (ITS)
  • International Society Of Orthomolecular Medicine (ISOM)
  • International Society Of Lipolysis (zakládající člen)
  • World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine (WOSIAM)
  • The American Academy of Anti-Aging Medicine (A4M)
  • European Society of Anti-Aging medicine (ESAAM, zakládající člen)
  • American Academy Of Aesthetic Surgery
  • Jordánské královské dermatologické společnosti (čestný člen)
  • Mezinárodní organizace pro využití fyziologických mechanizmů v medicíně (spoluzakladatel)

 

Specialisté

Mgr. Slávka Hajduková

specialistka na HT a konzervativní léčbu s praxí přes 17 let

Mgr. Slávka Hajduková

Absolvovala Vysokou školu zdravotnictví a sociální práce sv. Alžběty v Bratislavě. Je jedním ze zakládajících členů operačního týmu PANACEA HAIR CLINIC, ve kterém působí nepřetržitě od roku 2004. Kromě transplantace vlasů se dlouhodobě zabývá i konzervativní terapií padání vlasů, zejména u žen. K léčbě pacientů přistupuje komplexně. Do terapie zahrnuje úpravu stravy, nastolení hormonální rovnováhy a celkové energetické vyvážení organizmu, např. pomocí Bachovy květové terapie 

MUDr. Emílie Junková
akupunkturistka a dermatoložka

MUDr. Emílie Junková

Vystudovala Fakultu všeobecného lékařství Univerzity Karlovy v Praze. 20 let působila jako dermatoložka v Ústavu lékařské kosmetiky Praha, kde od 80. let zaváděla akupunkturu do standardních léčebných postupů. Následujících 20 let vedla svou soukromou praxi. Na jaře 2013 se stala součástí týmu PANACEA HAIR CLINIC, kde se specializuje především na léčbu alopecie pomocí akupunktury. Působivé výsledky své práce prezentovala na několika konferencích s mezinárodní účastí.

 

Bc. Gabriela Šimková
specialistka na HT a aplikaci Biofibre s praxí přes 12 let

Bc. Gabriela Šimková

 



 
 

 

Dále o vás pečují

Obrázek         
B.Sc. Jakub
Peter Slivka

Specialista na akupunkturu, asistence u HT, junior technician

 

 

 

 

 

Management

Obrázek     Obrázek     
Tereza Niesytová

PR manager

Sylvie Wenzlová

Recepce a pokladna

 

 

 

Technický úsek

Obrázek
Ing. Jaroslav
Fliegl