Řekli o nás

Jsme vždy rádi, když s našimi klienty zůstaneme v kontaktu i poté,
co po transplantaci odjedou domů. Dovolte nám podělit se o některé
výňatky z děkovných e-mailů a SMS, které jsme od nich obdrželi.

 

Obrázek

Touto cestou by som rád poďakoval pánu MuDr. Hajdukovi a celemu kolektívu za perfektne prevedený zákrok. Vašu kliniku som navštívil už po tretí krát a bol som stále veľmi spokojný. Celý priebeh mojej návštevy na vašej klinike prebiehal na profesionálnej úrovni.

 

Ďakujem.

 

Prajem pekný deň. PB

Obrázek

Děkuji ještě jednou za milé, věcné a hlavně profesionální jednání. Děkuji celému týmu za to, co děláte, a jak to děláte! Ať se Vám všem dobře daří. Hezký den přeji.

J. K.

       
Obrázek

Už dlouho jsem nezažil tak milý a profesionální přístup ke klientovi jako týmu PANACEA HAIR CLINIC, který se podílel na transplantaci vlasů, kterou jsem na klinice nedávno podstoupil.


Spokojen jsem nejen s přístupem personálu, ale také s rychlou komunikací, se kterou se vše událo. Samozřejmě velmi spokojen jsem s výsledkem samotné transplantace vlasů. Vlasy krásně rostou a dva týdny po operaci vlasy vypadají velmi přirozeně. 


PANACEA HAIR CLINIC vřele doporučuji a rozhodně v budoucnu plánuji ji znovu navštívit a využít jejích služeb.

J. P.

Obrázek

Vážený týme PANACEA HAIR CLINIC,


je to přesně šest měsíců po té, co jsem u vás absolvoval zákrok. Výsledek vaší práce, které si nyní mohu plně užívat, je skvělý. Chci vám tímto složit obrovský kompliment za vaši po všech stránkách profesionální práci.

P. S.

       
Obrázek Hezký den přeji do Prahy.

S krátkým časovým odstupem chci poděkovat celému týmu, se kterým jsem přišel postupně do styku při pátečním "vlasovém" zákroku. Jelikož jsem k Vám šel již podruhé, obavy nebyly a pravdou je, že jste zase o něco lepší než před lety.


Ani první den po výkonu jsem nemusel užít nic proti bolesti. Dnes jsem 6. den po zákroku, pomalu se blíží doba běžného mytí hlavy a vše je stále naprosto v pořádku a mám z toho radost i dobrý pocit. Pokud fakticky i přežijí a ožijí :-) téměř všechny vsazené štěpy, co víc si přát.


Přeji Vám mnoho dalších spokojených klientů, a to nejen u vlasových výkonů.


Se srdečným pozdravem,
B. H.

Obrázek Hezký den,

musím poděkovat za Váš včerejší profesionální přístup a nasazení. Máte vše dokonale připravené a je vidět, že si zákazníka opravdu vážíte. Po zákroku se cítím v pořádku a ještě jednou moc všem děkuji.



Přeji hodně spokojených zákazníků,
F. H.

       
Obrázek Hi,

Thanks for those two days, you were all very nice and cool!


Best regards, M.

Obrázek Grazie a voi tutti, siete meravigliosi.

R.


(„Děkuji vám všem, jste úžasní.“ ‒ děkovná SMS od našeho italského klienta)

       
Obrázek

Dear PANACEA HAIR CLINIC,

 

While still recovering from the surgery which I am sure will produce the expected results, I would like to thank all the staff of the clinic for your professionalism, availability and kindness.

 

B. L.

Obrázek Dobrý den,

v pátek 17. 5. (2013) jsem u vás podstoupil zákrok – transplantaci vlasů. Chtěl jsem Vám poděkovat za profesionální přístup a zároveň téměř mateřskou péči… :-)



Moc děkuji!


J. B.

       
Obrázek 

Hi,

 

…You guys are the BEST! Give us like customers every attention and all the best care!

 

Best regards, R.

Obrázek 

Musím poděkovat za Váš včerejší profesionální přístup a nasazení. Máte vše dokonale připravené a je vidět, že si zákazníka opravdu vážíte. Po zákroku se cítím v pořádku a ještě jednou moc všem děkuji!

 

F. H.