Preparáty: Renokin ‒ revitalizační program

Renokin ‒ revitalizační program

 Šipka zpět

Složení přípravků řady Renokin, která zahrnuje sérum, šampon a kondicionér, bylo vytvořeno na základě výzkumu růstových faktorů a biomimetických peptidů. Ty v současnosti patří mezi nejúčinnější aktivní látky působící na obnovu vlasového porostu. Díky technologii nanokapslí navíc dokážou tyto látky proniknout do buněk vlasových folikulů a revitalizovat vlas již od kořínku.

Účinnost Renokinu tkví v jeho složení ‒ 10 aktivních složek podporuje růst vlasů, zpevňuje je a aktivuje vlasové folikuly tak, aby mohly produkovat zdravé vlasy. Přípravky dále obsahují vitamíny a rostlinné výtažky, které mají antioxidační a revitalizační účinky. Vlasy tak houstnou, sílí a získávají někdejší lesk.

Používáním produktů Renokin též ve svém těle snižujete hladinu DHT, který je z velké části zodpovědný za androgenní alopecii u mužů a u přibližně 40 % žen. Je proto vhodný pro každého, kdo u sebe sleduje úbytek vlasů, jejich nadměrné padání nebo mu byla diagnostikována alopecie. Renokin vám bohužel nepomůže v případě, že trpíte tzv. jizvící alopecií.

Použití je následující:

Nejprve je třeba vlasy umýt šamponem a ošetřit kondicionérem Renokin. Po vysušení vlasů aplikujte na postiženou pokožku hlavy sérum, které jemně vmasírujte. Účinnost séra výrazně zvýšíte použitím válečku Mi-Roll.

Vlasy není nutné mýt šamponem každý den. Aplikaci séra však provádějte denně alespoň ráno. Pokud je to možné, vmasírujte sérum do suchých vlasů i večer. Přípravek nechejte působit 1 až 2 hodiny. Po tuto dobu vlasy nemáčejte.

Účinek je pozorovatelný po 3 až 5 měsících užívání.